Referenties

In de loop der tijd hebben we diverse projecten uitgevoerd in allerlei branches. Hieronder volgt een beknopte beschrijving van een deel van onze opdrachten.

Verzekering

Implementatie datawarehouse omgeving bij een groot Nederlands bedrijf op het gebied van Schades en Expertises. Als ontwikkelplatform is SQL Server 2016 gebruikt. De back-end is ontwikkeld in SQL Server Integration Server. Het datawarehouse is volgens de data vault methodiek gemodelleerd. Als analyse platform is er gekozen voor Qlikview door de flexibiliteit en snelheid die het biedt.

Overheid

Implementatie datawarehouse voor een nieuwe (overheids)organisatie. Als ontwikkelplatform is SQL Server 2012 Enterprise gebruikt. Er is een ‘hub-and-spoke’ architectuur ontwikkeld. Er zijn twee rapportagetools gebruikt, Reporting services voor de ‘statische’ rapportages en Powerpivot voor Sharepoint 2010 voor de meer interactieve rapporten. De volgende bronsystemen zijn ontsloten: Squit XO, Timetell, AFAS ERP en ADP Workforce.

Engineering

Implementatie business intelligence systeem op basis van Qlikview 11. Additioneel is NPrinting gebruikt voor de distributie van Qlikview rapportages. De bronsystemen die zijn ontsloten zijn Microsoft Dynamics Axapta, Teamcenter PLM en MS Project.

Applicatiebeheer datawarehouse. Dit systeem is ontwikkeld op het Microsoft SQL server 2008 platform.

Automotive

Ontwerp en implementatie datawarehouse t.b.v. importeurs en diverse branche-organisaties (Trendweb). Het platform is ontwikkeld in SQL server 2008 met Integration, Analysis en Reporting services. Rapportage is op basis van ‘self-service BI’en statische rapportages. Deze zijn ontwikkeld in IBM Cognos TM1 Executive viewer. Het systeem wordt aangeboden via een portal die is ontwikkeld in ASP.NET en C# en API (IBM Cognos TM1 Executive viewer).

Organiseren workshops voor gebruikers.

Printer/electronica

Implementatie business intelligence systeem op basis van Microsoft BI (Reporting services i.c.m. Report builder)

Migratietraject SQL 2005->SQL 2008

Nuts

Inventarisatie bedrijfssystemen bij een middelgrote netbeheerder.

Opstellen pakket van wensen en eisen voor GIS systeem.

Rapportage systeem ontwikkeld om inzicht te krijgen in assets (gas, electra, data)

 

Mocht u meer informatie willen over onze projecten, dan lichten we deze met plezier toe!

favicon-4